Xsmoke Christmas - Startpaket

XSmoke® - Jul & Nyår
XSmoke® e-cigarett. beställer ett XSmoke® startpaket för endast 79 kr. Med porto och hantering. Perfekt som julklapp till rökaren eller som en gåva till dig själv, som gärna vill sluta röka eller kanske bara vill trappa ned gradvis.

HÄLSOSAMMARE
XSmoke® innehåller inga skadliga rökpartiklar då röken är ersatt med vattenånga. Därmed undviker du de mer än 4000 kemikalier och gifter som finns i traditionella tobakscigaretter.

INGEN LUKT
Eftersom XSmoke® är baserat på vattenånga i stället för rök ger det inte ifrån sig någon lukt eller rök. Dina vänner och familj kommer omedelbart att märka skillnaden.

BILLIGARE
Att vara XSmoker är inte bara hälsosammare - det är billigare också. En genomsnittlig rökare kommer därför årligen att spara mer än 10.000 kr.

REALISTISK KÄNSLA
XSmoke® både ser ut och känns som en riktig cigarett med "rök" och "glöd". XSmoke® finns också med nikotin, vilket gör övergången från tobakscigaretter till XSmoke® enkelt och problemfritt.

INGEN PASSIV RÖKNING
Med XSmoke® har vi tagit bort mer än 4000 skadliga kemikalier och gifter jämfört med tobakscigaretter. Därför när du använder XSmoke® finns det ingen risk för passiv rökning.

RÖK VAR DU VILL, NÄR DU VILL
Då XSmoke® inte innehåller tobak, så omfattas inte XSmoke® av tobakslagen. Detta betyder att du kan använda din XSmoke® på en stor mängd olika platser där det normalt är rökförbud.
 
0 kommentarer publicerat i e-cigaretter
Taggar: Christmas, Nyår, STARTPAKET, cigarett, e-cigarette, e-cigarette gratis, e-cigaretter, ecigarette, gratis cigarett, gratis e-cigarette, jul, julklapp, smoke, xsmoke